INFORMACIJE

   O fotografu

  Fotografijo sem vzljubil že v rani mladosti. Resneje pa sem se na fotografsko pot podal, ko sem začel potovati po različnih delih sveta. 

  Znanje sem nabiral na delavnicah in izobraževanjih pri številnih mednarodno uveljavljenih fotografih. 

  Širši javnosti sem se predstavil s štirimi samostojnimi razstavami, sodeloval sem tudi na več skupinskih fotografskih razstavah doma in v tujini. Nekatere moje fotografije so bile objavljene na naslovnicah revij. 

  Ustvarjam v različnih žanrih fotografije. A moja velika strast je fotografiranje ljudi in dogodkov povezanih z njimi. Fotografiram poroke, dojenčke in družine, modne dogodke, modele, koncerte...

  Od leta 2014 sodelujem z modno agencijo Michela. 

  Povprečje me ne zadovolji. Stremim k popolnosti in dovršenosti. 

  Sodelujem z najboljšimi foto in grafičnimi studiji, ki ustvarjajo vrhunske izdelke. V galeriji je predstavljenih del mojih fotografij. Ob ogledu vključite zvočnik.

   


  O POROČNI FOTOGRAFIJI

  Za poročno fotografijo je pomembno, da je pristna in da pokaže celotno poročno zgodbo.

  Fotografiranja se lotevam premišljeno in odgovorno, saj vsakič želim ustvariti fotografije, ki izžarevajo ljubezen in energijo. Da se vama ob pogledu nanje prebudijo čustva in pričara nasmeh na ustnicah. Vsaka poroka mi pomeni nov izziv, ki se ga znova in znova z veseljem lotevam.

  Moje poslanstvo je s fotoaparam ujeti vse edinstvene, magične trenutke sreče in veselja, ki tega dne privrejo na dan. Vajino ljubezensko zgodbo bom zajel v objektiv in ustvaril fotografije ob katerih vaju bodo preplavile lepe misli in nepozabni spomini. 

  S svojim znanjem in izkušnjami lahko uresničim vajine želje in pričakovanja. Oglejta si mojo galerijo in če vaju moj način fotografiranja prepriča me kontaktirajta preko obrazca za povpraševanje, elektronske pošte ali telefona. V kolikor bom na vajin poročni dan prost se lahko dogovorimo za srečanje ob kavi ali soku.

  Predstavil vama bom podrobnosti, vidva pa mi bosta zaupala svoje želje. Počaščen bom, če bomo skupaj ustvarjali vajino poročno pravljico.

  Vsaka poročna zgodba je edinstvena in take bodo tudi fotografije, ki jih bom ustvaril za vaju. 

  Poglej galerijo

   

  Ob sklenitvi zakonske zveze se dve zgodbi zlijeta v eno

   


  FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKOV

  Naj fotografije vašega novorojenčka zažarijo na fotografijah in vas navdušijo vsakokrat, ko si jih boste ogledali. Najlepše fotografije bomo posneli v varnem zavetju vašega doma, tam kjer se vaš novorojenček počuti varno in udobno.  Najprimernejši čas za fotografiranje je v dopoldanskem času med tretjim in štirinajstim dnem po rojstvu. V tem času so novorojenčki umirjeni, pridno spijo in jih laže nežno postavimo v različne položaje za fotografiranje, ne da bi jih pri tem vznemirjali ali zbudili. Potrebovali bomo nekoliko večji, svetlejši in topel prostor (cca 26 stopinj), da bo novorojenček mirno spal tudi med fotografiranjem. Če prostor ni dovolj topel, ga dogrejemo s pečko, katero imam vedno s seboj. Poleg prenosne kulise prinesem tudi redno oprane odejice, kapice, oblačila in posebej za to namenjeno blazino, na katero položimo malo štručko. Fotografiranje običajno traja od ene pa vse tja do treh ur. Prilagodili se bomo potrebam vašega otroka in si vzeli dovolj časa. Ob koncu bom naredil tudi nekaj fotografij z vami, vašim partnerjem in otroci, če jih že imate. Priporočam, da imata s partnerjem oblečen puli ali mikico črne barve. Verjemite mi, fotografije bodo lepše. V primeru, da otrok ne spi, mu pustimo nekaj časa, da se umiri.  Če tudi po daljšem času ne zaspi ga fotografiramo budnega, a takrat žal nekaterih posnetkov ne bo mogoče narediti. Pri fotografiranju novorojenčkov, se v največji meri poslužujem naravne svetlobe, ki nudi najboljše rezultate. Kadar je ni dovolj si pomagam z led studijskimi lučmi, ki so izjemno blage in nemoteče za novorojenčka. Nikoli ne uporabljam bliskavic. Za fotografiranje me kontaktirajte že v nosečnosti, da se lahko takoj po rojstvu dogovorimo za termin.   

  Poglej galerijo

  Ob predčasni rezervaciji nudim 10% popust
  POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

   

  Se sprašujeta kako daleč sem pripravljen priti?

  Razdalje mi ne predstavljajo ovir. Z veseljem pridem kamorkoli. Poroke sem fotografiral tudi v Italiji, Franciji, na Hrvaškem in kot gostujoči fotograf v Indiji.

   

  Ali fotografirate sami?

  V večini primerov imam ob sebi še enega fotografa ali asistenta. Odvisno od razsežnosti poroke in vajinih želja. 

   

  Koliko fotografij dobiva?

  Za vaju bom skrbno izbral med 500 in 700 fotografij. Obdelane in urejene bodo na način, ki bo dal vajini poročni zgodbi poseben pečat. V visoki ločljivosti bodo shranjene na lično izdelan lesen USB ključek, vložen v unikatno leseno škatlico. Poročne fotografije bodo na ogled tudi na moji spletni strani in dostopne le z geslom, ki ga prejmeta.

   

  Ali lahko dobiva fotografije za zahvale?

  Seveda. Zahvalne fotografije prejmeta že na dan poroke.

   

  Ponujate tudi poročni album ali foto knjogo? 

  Ponudim vama lahko visoko kvalitetne poročne foto albume in foto knjigo iz profesionalnega fotografskega papirja, različnih velikosti in formatov. Zunanji videz platnic si izbereta sama. Tako za poročni album, kot za foto knjigo izberem fotografije, ki pripovedujejo zgodbo vajinega poročnega dne. Za starše in priče lahko izdelamo albume ali foto knjige manjših velikosti.

   

  Kdaj dobiva fotografije?

  Fotografije so običajno gotove v dveh do treh tednih po poroki. Foto album teden dni kasneje, na foto knjigo, ki se izdela v tujini pa je potrebno počakati še kakšen dan več. Paket pošljem po pošti in ga prevzameta po povzetju.

   

  Koliko stane fotografiranje poroke?

  Cene so odvisne od vajinih želj in paketa za katerega se odločita. Izpolnita obrazec, pošljita elektronsko sporočilo ali enostavno pokličita in posredujem vama ponudbo. 

   

  Imate darilne bone?

  Na voljo so darilni boni poljubnih vrednosti. 

   

  Predporočno fotografiranje?

  Predporočno fotografiranje je odličen test za preizkus pred objektivom. Hkrati je priložnost, da se bolje spoznamo in da se seznanita z mojim načinom dela. Marsikomu je neprijetno pred objektivom. Izkušnje s predporočnega fotografiranja pomagajo, da se znebita strahu in bosta zato na vajin poročni dan naravna in sproščena. Priporočam!

   

  Imate v ponudbi tudi snemanje poroke?

  Seveda. Pošljite povpraševanje in se pozanimajte tudi za snemanje poroke. V paketu so storitve cenejše.

   

  Se lahko zaneseva, da boste zagotovo prišli na poroko.

  Vsekakor. Če bi se slučajno zgodilo, da zaradi višje sile ne morem priti na poroko, me bo zamenjal fotograf enakega ranga.